Apartman 4 osobe

Apartmani Jermen nude ugodan smještaj u apartmane udaljene svega 10 metara od plaže Mala Makarska u Sukošanu.  U ponudi je smješaj u 15 apartmana i studio apartmana različite velićine i kapaciteta. Smještaj je pogodan za obiteljski odmor, ljetovanje grupu prijatelje, kao i za sve koje žele svoj odmor provesti u mir i tišinu a ipak ostati u blizini urbanog središta. 

U ponudi je smještaj u apartmane i studio apartmane za dvije do četiri osobe, ukupan kapacitet objekta je 42 ležaja. Svaka smještajna jedinica sadrži opremljenu kuhinju sa blagovaonom i dnevnim boravkom, kupaonica s tuš kabinom i balkone / terase sa pogledom na more. Apartmani, dodatno imaju odvojene spvaće sobe i klima uređaje. Apartmani su klimatizirani (osim studio apartmane za dvije osobe), imaju Tv, Internet.. osigurano je parkirno mjesto i vez za brodicu.

Gosti mogu koristiti roštilj i prostrano dvorište od 1000m2. Dvorište je sigurno za nesmetanu dječju igru. Kuća se nalazi prvi red do mora, 10 metara udaljena od šljunčane plaže. U krugu od 150 m do 600 metara od apartmana nalaze se trgovina i nekoliko restorana, centar Sukošana udaljen je oko 1km od kuće.